به گزارش سرویس استان های مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی در دومین روز گردهمائی اساتید و مربیان اخلاق حوزه های علمیه در مشهد، با بیان این مطلب افزود: بالاترین گناه، اتلاف وقت است.
این مفسر قرآن، توجه طلاب به اخلاق عملی را مورد توجه قرار داد و اظهارداشت: اگر طلبه با قرآن مأنوس شود، از هر نظر تأمین می شود.
وی با بیان این که وارستگی به تنهایی در علم آموزی کافی نیست، گفت: باید شجاعت و جسارت را نیز آموخت.
حجتالاسلاموالمسلمین قرائتی، ضمن اشاره به این مطلب که بعضی از کتاب ها و متون در حوزه علمیه، باید به صورت ساده تری بیان شود، ابرازداشت: قرآن را باید از مهجوریت درآورد و طلبه به صورتی تربیت شود که سخنانش با استناد به این کتاب الهی باشد.
وی با بیان این که در کنار دروس حوزوی، باید به قرآن و نهج البلاغه اهتمام نمود، اضافه کرد: حوزه علمیه باید حوزه ای قرآنی و نهج البلاغه ای باشد تا اخلاق در آن تقویت شود.
حجت الاسلام و المسلمین قرائتی از طلاب علوم دینی خواست به مهندسی قرآن و امر عبادی دقت نمایند، زیرا دارای نکات قابل توجهی هستند.
رییس ستاد اقامه نماز کشور، در ادامه با بیان این مطلب که اگر قرآن را محور قرار دهیم، دنیای تبلیغ نیز متحول می شود، ابراز داشت: اساتید اخلاق باید متوجه باشند که به صورت ملموس سخن بگویند و با استناد به قرآن و حدیث به تربیت بپردازند.
این مفسر قرآن با تأکید بر این که تطبیق قرآن، تفسیر به رأی نیست، گفت: متأسفانه بعضی از پژوهش های انجام شده درباره قرآن، خاصیت مفیدی ندارد.
وی با تأکید بر این مطلب که باید در کارهای خود، به مبانی آن نیز توجه داشت، افزود: باید ا ستاد تهذیب مفسر قرآن باشد، زیرا اگر طلبه قرآنی و نهج البلاغه ای شود، اخلاقی نیز خواهد شد.